About us

Arkipelag Kajak är din guide i Blekinge när det handlar om att utforska regionens natursköna skärgårdar och vatten. Karlskrona, beläget i Blekinge län, är känt för sin unika skärgård som erbjuder en mångfald av öar, vikar och naturliga skatter att upptäcka. Genom att satsa på äventyr med lokala guider strävar Arkipelag Kajak efter att ge besökare en autentisk och djupgående upplevelse av området.

Med hjälp av kunniga och erfarna lokala guider kan besökare utforska Karlskronas och Blekinges gömda pärlor på ett säkert och informativt sätt. Dessa guider är inte bara experter på paddlingsteknik och säkerhet utan har också en djup förståelse för områdets historia, kultur och ekologi. De kan leda dig till de bästa platserna för att observera djurlivet, utforska historiska platser och njuta av spektakulära naturlandskap.

Genom att satsa på äventyr med lokala guider erbjuder Arkipelag Kajak en personlig och skräddarsydd upplevelse som passar både för nybörjare och erfarna paddlare. Detta gör det möjligt för besökare att känna sig trygga och bekväma samtidigt som de får en unik inblick i Karlskronas och Blekinges underbara skärgårdsliv.

Contact us

Kayakstation: Fisktorget, 371 36 Karlskrona

Phone: +46 721-928 340
Email: info@arkipelagkajak.se

Alexander Nilsson

Director and Kayak guide at Arkipelag Kajak