Om oss

Om Arkipelag kajak

Arkipelag kajak är ett nystartat företag som idag utgår från Karlskorna i Blekinge. Skapare bakom företaget heter Alexander Nilsson som under våren 2021 utbildar sig till havskajaksledare och certifierad guide. Arkipelag kajak är skapat för att öka möjligheten till guidade turer i Blekinge då dagens utbud är mycket litet.

Jag Alexander Nilsson har sedan 2014 tävligspaddlat i främst kajak men har även tränat och tävlat i andra slags båtar. Jag har erfarenhet inom flera olika typer av kanoter som jag nu vill dela med mig av till andra. Jag tror att hur mycket man än tränar kan man alltid bli lite bättre. Jag har valt att starta upp Arkipelag kajak för att lära andra mer om sporten men även för att jag vill utveckla min förmågor som instruktör.

Samarbetspartners

Genom att upprätta starka partnerskap och samarbeten har vi skapat en stark plattform för att erbjuda våra kunder en heltäckande upplevelse av Karlskronas fantastiska skärgård. Genom att dra nytta av den rika expertisen och erfarenheten hos våra samarbetspartners kan vi erbjuda våra kunder en mängd olika tjänster och skräddarsydda paket för att passa olika behov och önskemål.

Inom ramen för detta samarbetsnätverk har vi etablerat nära relationer med flera företag inom turistsektorn, inklusive hotell, restauranger, guider och transportföretag. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en komplett och integrerad upplevelse av regionen, från att utforska de vackra kajaklederna till att njuta av god mat och boende av hög kvalitet.

Utöver turistsektorn har vi även samarbeten med andra företag och organisationer inom områden som utbildning och naturbevarande. Genom dessa partnerskap strävar vi efter att främja hållbar turism och öka medvetenheten om den unika skönheten och betydelsen av Karlskronas skärgård.

Vi ser vårt samarbetsnätverk som en viktig del av vår verksamhet och som en källa till ständig förbättring och innovation. Genom att utbyta kunskap och erfarenheter med andra företag kan vi hålla oss uppdaterade om de senaste trenderna och utvecklingen inom vår bransch och erbjuda våra kunder det bästa möjliga.

Med ett brett samarbetsnätverk som sträcker sig över Karlskrona och Blekinge är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder en unik och minnesvärd upplevelse av den vackra skärgården. Genom att samarbeta med andra företag kan vi skapa en helhet som är större än summan av dess delar och skapa en positiv inverkan på både lokalbefolkningen och besökarna.

Vi fortsätter att stärka våra samarbetsband och utvidga vårt nätverk för att kunna erbjuda ännu mer mångsidiga och spännande upplevelser för alla som besöker Karlskrona och Blekinge. Genom att dra nytta av våra samarbetspartners kan vi skapa en upplevelse som är utöver det vanliga och ge våra kunder en oförglömlig resa i vår vackra skärgård.