SUP kurs och bastuflotte

SUP KVÄLL MED BASTUFLOTTE

Boka in dig och ditt gäng, kollegor eller familj till en SUP kurs som avslutas med vedeldad bastuflotte och badtunnan i Karlskrona skärgård!

Hur går det till?

Kvällen introduceras på land med en genomgång av paddlingsteknik och vad som är skillnaden mellan olika SUP:ar. Efter introduktionen kommer instruktörerna förberett olika teknik- och balansövningar på vattnet. Kursen pågår i två timmar och innehåller varierade övningar på land och vattnet. Bastun kommer att vara tillgänglig i totalt tre timmar och öppnas efter första timmen av SUP-kursen. Bastuflotten har ett maxantal på 11 personer åt gången. Vill man ha egentid efter kursen kan man skicka en bokningsförfrågan om Dragsö:s Jacuzzibad som rymmer 6 personer.

Huvudinstruktör Ida är utbildad SUP instruktör och har bland annat paddlat europamästerskapen i SUP!

Vi kommer även erbjuda vår nyhet “Tjejkväll på SUP”. Upplägget är detsamma men det är endast tjejer som deltar under dessa kvällar!

Så varför vänta? Boka nu och upplev en kväll fylld av glädje, skratt och samhörighet, med stand up paddling och bastuflotte som kittlar era sinnen och ger er en upplevelse ni sent kommer att glömma!

Boka här nedan! Vid eventuella frågor eller bokningsförfrågningar kontakta oss via info@arkipelagkajak.se

Plats:

Kvällen utgår från Stora stranden på Dragsö Camping som ligger centralt i Karlskrona. Campingen har ett brett utbud av stugor, aktiviteter och Havsvikens restaurang vilket gör det till en unik plats att samla gänget på!

Priser:

Kostnaden för 2 timmars kurs inklusive SUP hyra och bastuflotte är 625 kr / person. Ta med din egen SUP som du är van att paddla och få ett rabatterat pris, 550 kr/person! Är du intresserad av att endast genomföra ett träningspass kostar det 395 kr/person inkl. SUP hyra. Torr- och våtdräkter kan bokas via bokningsförfrågan.

Kommer man direkt efter jobbet kan man förboka chark- eller ostbricka samt fruktkorg från Restaurang Havsviken som serveras på bastuflotten när man anländer efter träningen! Pris fr. 159 kr/person.