Event & guidade turer

Kajak event

Välkommen till ett oförglömligt kajakevent i Karlskrona skärgård – ett äventyr som kommer att föra dig närmare naturen och ge dig minnen för livet. Karlskrona skärgård, med sina vackra öar och spektakulära vatten, utgör den perfekta kulissen för detta unika kajakäventyr.

Företag och grupp event

Arkipelag Kajak erbjuder en minnesvärd dag för företag, möhippor och kompisgäng som söker en unik och spännande upplevelse. Vår specialdesignade 5-kamp i Blekinge skärgård kombinerar aktiviteter både på land och vatten, allt under noggrant kontrollerade förhållanden. Perfekt för teambuilding eller som en aktivitet för det aktiva kompisgänget! Våra erfarna guider säkerställer en säker och rolig upplevelse medan ni utforskar skärgårdens skönhet och utmanar varandra i en mix av land- och vattenbaserade aktiviteter. Skapa oförglömliga minnen med Arkipelag Kajaks unika event!

LÄS MER OM VÅRA GRUPP EVENT HÄR!

SUP Event

Varmt välkomna till på SUP kväll! Upplev den ultimata kvällen fylld av äventyr och avkoppling – en oförglömlig kombination av Stand up paddling och bastuflotte i Karlskronas skärgård! Under kvällen kommer ni få möjlighet att genomföra ett pass med SUP instruktör och sedan avsluta med bastuflotte eller jacuzzi. Perfekt tillfälle att nätverka med andra deltagare samtidigt som ni genomför ett avkopplande och annorlunda pass på SUP.

LÄS MER OM SUP KURSER OCH EVENT HÄR!

Privat guidad kajak tur

Arkipelag Kajak i Blekinge skärgård erbjuder privata guidade kajakturer, skräddarsydda för både nybörjare och erfarna paddlare. Utforska den vackra naturen och pittoreska öar med kunniga guider som anpassar turen efter dina önskemål. Upptäck skärgårdens unika charm och skapa minnen för livet med Arkipelag Kajak.

Arkipelag Kajak samarbetar med partners i Blekinge län och ingår i Ark56-nätverket för att erbjuda inte bara enastående kajakupplevelser utan också tillgång till högkvalitativ utrustning och bekvämt boende.

LÄS MER OM PRIVAT GUIDAD TUR HÄR!

Guidad tur i världsarvsstaden Karlskrona

Upptäck Karlskrona, en UNESCO-världsarvsstad, på ett unikt sätt med Arkipelag Kajak. Vår guidade kajaktur tar dig både på land och hav och ger en unik inblick i stadens skönhet. Med start från centrala Karlskrona paddlar du genom historiska vatten och får utforska landmärken från sjösidan. Upplev kombinationen av kultur och natur på denna minnesvärda kajakutflykt med Arkipelag Kajak.

LÄS MER OM VÄRLDSARVSPADDLING HÄR!