Event & guidade turer

Privat guidad kajaktur

Booking Button

Guidad tur i världsarvsstaden Karlskrona

Upptäck Karlskrona, en UNESCO-världsarvsstad, på ett unikt sätt med Arkipelag Kajak. Vår guidade kajaktur tar dig både på land och hav och ger en unik inblick i stadens skönhet. Med start från centrala Karlskrona paddlar du genom historiska vatten och får utforska landmärken från sjösidan. Upplev kombinationen av kultur och natur på denna minnesvärda kajakutflykt med Arkipelag Kajak.

Booking Button

Boka guidade turer här!

  1. Välj datum och vilka produkter ni vill boka.
  2. Tryck i antal timmar du önskar att boka dina produkter och se vad det totala priset blir. (Priset är beroende av antal timmar)
  3. När bokningen är genomförd får ni ett bekräftelse mail med instruktioner hur ni öppnar låsen med mobilen.
Booking Button

Att tänka på:

  • Kajaken har vattentäta pack luckor där man kan ta med väskor med extra ombyte och fika/lunch. Packa i mindre väskor och ha en plastpåse runt om för att vara extra säker
  • Använda solkräm, keps och solglasögon är bra att ha på sig men knyt ett snöre för att minska risken att tappa glasögonen i vattnet.
  • Svårt att hitta parkering? Ett tips är att kolla i parkeringshus och sedan ta en kort promenad till utgångspunkten!

Prislista:

2 timmar privat guidad tur
4 timmar privat guidad tur
6 timmar privat guidad tur
OBS! Bokning sker via bokningssystemet som ni finner via någon av våra bokningsknappar. Priset varierar beroende på antal deltagare per tur. Alla priser är inkl moms.

Address to kayak station: Fisktorget, 371 36 Karlskrona

Problem? Kontakta oss här!

Phone: +46 721-928 340
Email: info@arkipelagkajak.se

KAJAK OCH SUP EVENT

”2024”

Kajak event

Välkommen till ett oförglömligt kajakevent i Karlskrona skärgård – ett äventyr som kommer att föra dig närmare naturen och ge dig minnen för livet. Karlskrona skärgård, med sina vackra öar och spektakulära vatten, utgör den perfekta kulissen för detta unika kajakäventyr.

Företag och grupp event

Arkipelag Kajak erbjuder en minnesvärd dag för företag, möhippor och kompisgäng som söker en unik och spännande upplevelse. Vår specialdesignade 5-kamp i Blekinge skärgård kombinerar aktiviteter både på land och vatten, allt under noggrant kontrollerade förhållanden. Perfekt för teambuilding eller som en aktivitet för det aktiva kompisgänget! Våra erfarna guider säkerställer en säker och rolig upplevelse medan ni utforskar skärgårdens skönhet och utmanar varandra i en mix av land- och vattenbaserade aktiviteter. Skapa oförglömliga minnen med Arkipelag Kajaks unika event!

LÄS MER OM VÅRA GRUPP EVENT HÄR!

SUP Event

Varmt välkomna till på SUP kväll! Upplev den ultimata kvällen fylld av äventyr och avkoppling – en oförglömlig kombination av Stand up paddling och bastuflotte i Karlskronas skärgård! Under kvällen kommer ni få möjlighet att genomföra ett pass med SUP instruktör och sedan avsluta med bastuflotte eller jacuzzi. Perfekt tillfälle att nätverka med andra deltagare samtidigt som ni genomför ett avkopplande och annorlunda pass på SUP.

LÄS MER OM SUP KURSER OCH EVENT HÄR!