Kajak event

Välkommen till ett oförglömligt kajakevent i Karlskrona skärgård – ett äventyr som kommer att föra dig närmare naturen och ge dig minnen för livet. Karlskrona skärgård, med sina vackra öar och spektakulära vatten, utgör den perfekta kulissen för detta unika kajakäventyr.

Företagsevent

Välkommen till en KICK-OFF som kommer att vara helt i en klass för sig! Arkipelag Kajak erbjuder ett spännande och inspirerande sätt att kombinera konferens, utbildning och kajak paddling i Karlskrona skärgård. Denna unika upplevelse kommer att stärka banden mellan kollegorna och skapa en stark gemenskap, samtidigt som den ger utrymme för kreativitet och problemlösning.

SUP event

Varmt välkomna till på SUP kväll! Upplev den ultimata kvällen fylld av äventyr och avkoppling – en oförglömlig kombination av Stand up paddling och bastuflotte i Karlskronas skärgård! Under kvällen kommer ni få möjlighet att genomföra ett pass med SUP instruktör och sedan avsluta med bastuflotte eller jacuzzi. Perfekt tillfälle att nätverka med andra deltagare samtidigt som ni genomför ett avkopplande och annorlunda pass på SUP.

Möhippa/sven-sexa kajakäventyr

Välkommen till den perfekta möhippan/sven-sexan i Karlskrona skärgård, där bruden i fokus får uppleva en dag fylld av äventyr, skratt och minnen som varar för evigt. Denna speciella dag börjar med glada och förväntansfulla deltagare som samlas vid kajakbasen vid vattnet, redo att ge sig ut på ett oförglömligt kajakäventyr.