Företagsevent

Företagsevent

Välkommen till en KICK-OFF som kommer att vara helt i en klass för sig! Arkipelag Kajak erbjuder ett spännande och inspirerande sätt att kombinera konferens, utbildning och kajak paddling i Karlskrona skärgård. Denna unika upplevelse kommer att stärka banden mellan kollegorna och skapa en stark gemenskap, samtidigt som den ger utrymme för kreativitet och problemlösning.

Arkipelag kajak samarbetar med Scandic hotell i Karlskrona som erbjuder möjlighet till konferensrum och logi mitt i centrala Karlskrona. Under denna Kick-off kommer ni inte bara få ta del av konferens och utbildning, utan ni kommer även att få utmana er själva genom kajak paddlingens äventyr.

Börja förmiddagen med konferens på Scandic hotell som erbjuder en hög standard på konferensrum och logier. Ät lunch och möt sedan upp Arkipelag Kajaks instruktörer utanför hotellets entré. Därefter kommer ni förflytta er ungefär 30 meter ner till vattnet där kajakäventyret introduceras med en genomgång på land.

Efter en stunds paddling kommer vi pausa på en av öarna för att genomföra några team-building övningar med tema ”vildmarken”. Ett exempel på tävling är tända en eld snabbast och bränna snöret! Detta är en aktivitet som kräver samarbete och kommunikation. Att möta dessa utmaningar som paddlingen kan erbjuda kommer att skapa ett starkare team som är vana vid att stötta och hjälpa varandra.

Så varför inte låta Arkipelag Kajak ta hand om er Kick-off och skapa en minnesvärd upplevelse för hela teamet? Ta chansen att väva samman konferens, utbildning och kajakpaddling i en oslagbar miljö och låt Karlskronas skärgård bli ert verktyg för framgång och utveckling.

Välkomna till en Kick-off utöver det vanliga! VI erbjuder detta till ett begränsat antal upp till 18 personer. Pris inklusive kajakhyra, kajakguide och team-building fr. 375 kr/person Skicka er bokningsförfrågan till info@arkipelagkajak.se eller ring 0721-928 340 för mer information samt offert! Ni kan även läsa mer om Arkipelag Kajaks event på vår hemsida www.arkipelagkajak.se