Grupp Event

VI ÄR ETT KREATIVT KAJAKFÖRETAG, VERKSAMMA I BLEKINGE SKÄRGÅRD


Vi erbjuder guidade turer och kurser för alla nivåer, ledda av erfarna guider. För de som föredrar självständighet, erbjuder vi även kajakuthyrning från centrala Karlskrona. Oavsett om det är din första kajakupplevelse eller en avancerad kurs, strävar Arkipelag Kajak efter att göra varje stund på vattnet unik och minnesvärd. Paddla med oss och upptäck Blekinges skärgård på ett oförglömligt sätt!

Våra tjänster

Arkipelag Kajak erbjuder en minnesvärd dag för företag, möhippor och kompisgäng som söker en unik och spännande upplevelse. Vår specialdesignade 5-kamp i Blekinge skärgård kombinerar aktiviteter både på land och vatten, allt under noggrant kontrollerade förhållanden. Perfekt för teambuilding eller som en aktivitet för det aktiva kompisgänget! Våra erfarna guider säkerställer en säker och rolig upplevelse medan ni utforskar skärgårdens skönhet och utmanar varandra i en mix av land- och vattenbaserade aktiviteter. Skapa oförglömliga minnen med Arkipelag Kajaks unika event

Kajakpaddling

Vi erbjuder både enkel och dubbelkajaker för en trygg paddling!

Stand Up Paddling

Boka en guide som lär er alla grunder inom Stand Up Paddling!

Exempel på event

Välkommen till en KICK-OFF som kommer att vara helt i en klass för sig! Arkipelag Kajak erbjuder ett spännande och inspirerande sätt att kombinera konferens, utbildning och kajak paddling i Karlskrona skärgård.

Exempel på upplägg:

Möt upp våra erfarna guider som börjar med att dela upp er i team och sedan starta en introduktion av teknik grunder innan ni ger av på en kajaktur i skärgården.

Efter en stunds paddling kommer vi pausa på en av öarna för att genomföra team-building övningar med tema ”vildmarken”. Ett exempel på tävling är tända en eld snabbast och bränna snöret! Detta är en aktivitet som kräver samarbete och kommunikation. Att möta dessa utmaningar som paddlingen kan erbjuda kommer att skapa ett starkare team som är vana vid att stötta och hjälpa varandra.

Så varför inte låta Arkipelag Kajak ta hand om er Kick-off och skapa en minnesvärd upplevelse för hela teamet? Ta chansen att väva samman konferens, utbildning och kajakpaddling i en oslagbar miljö och låt Karlskronas skärgård bli ert verktyg för framgång och utveckling.

Booking Button

bastuflotte till kajak eventet

Efter en dag med kajakpaddling har Arkipelag Kajak en perfekt avslutning för dig. Hoppa in i Dragsö Campings uppvärmda bastuflotte som rymmer upp till 11 personer och njut av den vedeldade bastun och den avkopplande badtunnan. Det är den ultimata avslappningen med utsikt över vattnet.

För att lyxa till det ännu mer kan du även beställa en charktallrik och njuta av läckra delikatesser medan du kopplar av i bastun. Dragsös bastuflotte erbjuder en unik och avkopplande upplevelse för grupper eller som en romantisk reträtt.

Booking Button

HUR MAN BOKAR ETT GRUPP EVENT

Börja med att kontakta oss, antigen via mail eller telefon, för att vi ska få en övergripande förståelse utav vad för typ event just ni är ute efter samt hur många deltagare ni beräknar att bli! Därefter kommer vi planera ett förslag på upplägg och återkomma med en offert om pris och aktiviteter!

Contact us

Phone: +46 (0)721-928340
Email: info@arkipelagkajak.se