Presentkort

Paddla i Blekinge skärgård

Blekinges väder och skärgård skapar en perfekt kuliss för en enastående kajakupplevelse. Den mångfaldiga skärgården, bestående av över 1 000 öar och skär, erbjuder en rikedom av paddlingsmöjligheter. Från avskilda vikar till öppna hav, finns det variation som tilltalar paddlare på alla nivåer. Skärgården fungerar som ett naturligt skydd mot öppet hav, skapar lugna vattenområden som är idealiska för kajakpaddling. Det ger en säker och trygg miljö, särskilt för nybörjare. Samtidigt ger de natursköna vyerna, med klara vatten, grönskande öar och dramatiska klippor, en visuell fest och en möjlighet att förundras över den rika naturen.

Ge bort ett presentkort

Ge bort en oförglömlig upplevelse med ett presentkort från Arkipelag Kajak! Våra kajakkurser med guidade turer är den perfekta gåvan för alla äventyrslystna själar som vill utforska skärgårdens skönhet och lära sig konsten att paddla. Med våra erfarna guider blir en kajakkurs inte bara en lektion i paddling, utan en fördjupad upplevelse som kombinerar lärande och njutning. Guiderna delar med sig av sin passion för paddling och lokalinsikter om skärgården, vilket skapar en rikare och mer meningsfull upplevelse.

Ett presentkort från Arkipelag Kajak ger mottagaren möjligheten att utforska vattnet, lära sig tekniska färdigheter och njuta av naturen på ett unikt sätt. Dessutom ger det en trygg och bekväm miljö att experimentera och ställa frågor för både nybörjare och erfarna paddlare. Varför ge bort en vanlig present när du kan erbjuda en spännande resa där vatten, äventyr och lärande möts? Ge bort en kajakkurs med guide från Arkipelag Kajak och låt din present bli startskottet för ett minnesvärt äventyr på vattnet!

Friskvårds bidrag går även bra att utnyttja för att boka en kajak kurs!

Beställnings process

För att beställa ett presentkort hos oss mailar man till info@arkipelagkajak.se

I mailet, inkludera vad ni önskar för typ av presentkort, om det är en kurs, guidad tur eller ett eget bestämt belopp till vår kajakstation!

Vi kommer återkoppla med ett digitalt presentkort där en privat bokningskod medföljer på presentkortet. Koden kan sedan användas i bokningen av kajaktur, kurs eller belopp.

Presentkortet är giltigt under 2 år sedan köp.