Presentkort

Välj mellan våra unika upplevelser och ge bort någon av turerna i present. Perfekt present eller julklapp till personen som älskar äventyr.

Blekinge erbjuder en mycket vacker skärgård som kan upptäckas på många olika sätt. Vi vill skapa en naturnära känsla genom att paddla mellan kobbar och skär för att upptäcka nya platser. Välj mellan olika destinationer för att upptäcka olika delar av Blekinges kust. Vi lär er mer om grunderna i kajak och i varje upplevelse inkluderar vi guide för att äventyret ska bli säkert och mer lärorikt.

Maila till info@arkipelagkajak.se för mer information om våra presentkort!

Vi skapar äventyren i Sveriges sydöstra skärgård. Res inom Sveriges gränser och njut av de naturnära äventyren från kajaker. Våra upplevelser är perfekta presentalternativ till personen som älskar göra nya äventyr.

Vi kundanpassar våra upplevelser efter era önskemål!


Ge bort ett presentkort som erbjuder en guidad tur i kajak med Arkipelag Kajak och ge någon en oförglömlig och unik upplevelse i naturen. Här är några anledningar till varför detta presentkort är en fantastisk gåva:

  1. Naturupplevelse och avkoppling: En guidad tur i kajak ger mottagaren möjlighet att komma nära naturen på ett sätt som få andra aktiviteter kan erbjuda. Att glida tyst över vattnet, omgiven av den natursköna skärgården, ger en känsla av ro och avkoppling som är svår att hitta någon annanstans.
  2. Äventyr och upptäcktsfärd: Med en erfaren guide vid sin sida kan mottagaren utforska gömda vikar, kustlinjer och öar som är svåra att nå på annat sätt. Det blir en spännande äventyrsresa där varje paddeltag öppnar upp nya landskap och möjligheter att upptäcka naturens hemligheter.
  3. Professionella guider och säkerhet: Arkipelag Kajak har kunniga guider som är experter på området. De är utbildade för att hantera olika situationer och kan dela med sig av sin kunskap om naturen och dess historia. Mottagaren kan känna sig trygg och vägledd under hela turen.
  4. Anpassad efter behov och nivå: Arkipelag Kajak kan anpassa turen efter mottagarens erfarenhet och fysiska förmåga. Oavsett om de är nybörjare eller erfarna paddlare, kan guiden skapa en tur som passar deras nivå och intressen. Detta ger en skräddarsydd upplevelse som verkligen blir minnesvärd.
  5. Hälsofördelar och välbehag: Att paddla kajak är inte bara en rolig och spännande aktivitet, det har också många hälsofördelar. Mottagaren får träna sin överkroppsstyrka, förbättra balansen och njuta av frisk luft och naturlig omgivning. Det kan vara en välbehövlig paus från vardagens stress och rutiner.

Genom att ge bort ett presentkort som erbjuder en guidad tur i kajak med Arkipelag Kajak ger du inte bara en fysisk present utan också en möjlighet till en djupare kontakt med naturen och sig själv. Det blir en gåva som ger långvariga minnen och upplevelser att bära med sig genom livet.