Fisktorget, uthyrning

Fisktorget

Det är otroligt enkelt att hyra en kajak från Fisktorget Obemmande Kajakstation och utforska centrala Karlskronas skärgård. Med vår bekväma och användarvänliga hyresprocess kan både nybörjare och erfarna paddlare njuta av den natursköna omgivningen och de spännande sevärdheterna.

Först och främst erbjuder vi en obemannad kajakstation vid Fisktorget i centrala Karlskrona. Du behöver inte boka i förväg utan kan enkelt komma dit och hyra en kajak på plats. Vid kajakstationen finns tydliga instruktioner och all utrustning du behöver för att ge dig ut på paddlingsäventyr. Vid stationen erbjuder sex enkelkajaker, två dubbelkajaker och en 2,5 kajak som gör plats för ett mindre barn eller vän på fyra ben. Om ni är ett gäng på fler än 5 personer som vill boka en guidad tur kan vi erbjuda en offert på priser.

När du väl har hyrt din kajak kan du ge dig ut på Karlskronas skärgård, som är en av Sveriges mest fantastiska och unika platser att paddla i. Centrala skärgården är lättillgänglig och erbjuder en mängd olika platser och sevärdheter att utforska.

Du kan paddla genom de pittoreska kanalerna och hamnarna i Karlskrona, där du kan beundra de vackra gamla byggnaderna och få en inblick i stadens rika marina historia. Karlskrona är faktiskt upptagen på UNESCO:s världsarvslista tack vare sin unika skärgård och marina arv.

Under din paddlingstur kan du också upptäcka några av de små öarna som omger Karlskrona. Dessa öar erbjuder fantastiska natursköna vyer och möjligheter till avkoppling och picknick. Du kan stanna på en av öarna och njuta av den omgivande naturen och kanske till och med ta ett uppfriskande dopp i det klara vattnet.