Halvdag till havs

Testa på att paddla havskajak i Karlskornas skärgård. Under en halvdag paddlar vi en lagom lång och anpassad runda. Stanna på en ö och fika på vägen fram mellan kobbarna.


Paketet är anpassat för er som vill göra en kortare utflykt på havet. Har du inte paddlat förut är detta detta perfekta turen för dig. Vi ger dig möjligheten att testa på att paddla för att se om det är din grej. Vi introducerar självklart med en grundgenomgång av teknik och kajaker för att resan på vattnet ska bli behaglig.


Turen pågår under fyra timmar och där destinationen bestäms innan avfärd. Under turen kommer vi stanna till på en lämplig plats där vi bjuder på en lättare fikapaus. Har ni önskemål bra badplatser eller vacker natur kommer vi självklart försöka anpassa turen efter detta.

I turen medföljer all nödvändigt material som paddel, kajak, flytväst, kapell och en vattentät säck för extra kläder och värdesaker. Innan avfärd kommer vi självklart anpassa oss efter era önskemål samt väder och vindar för en minnesvärd resa.


Turen har ett minimimun antal på två personer. För att få delta i turen måste samtliga personer kunna simma 200 meter. Guiden kommer alltid ha med all extra nödvändig säkerhetsutrustning.


Pris:

För mer info och bokning

Maila till info@arkipelagkajak.se om ni vill boka er tur idag eller om ni har några andra funderingar!