Dragsö Camping

Dragsö är en ö centralt benägen till Världsarvsstaden Karlskorna. På ön finns Dragsö Camping som erbjuder allt ifrån husvagn/husbils parkering till fina lyxstugor, äventyrspaket och Resturang Havsviken som erbjuder lunch och middagar! På Dragsö Camping kan man inte bara parkera sitt fordon eller hyra en stuga utan de har aktiviter som passar för hela familjen! Bland annat finns det äventyrsgolf i olika former och massvis av uthyrning som går att hyra, bland annat båt, cykel och kajaker!

Multi kajaktur för familjen

I år kommer Arkipelag kajak tillsammans med Dragsö Camping erbjuda en nyheten Multitur som är anpassad för att hela familjen ska kunna följa med på en guidad kajaktur för ett bra pris! När man gör sin bokning till turen får man själv välja ifall man vill paddla havskajak, SUP eller kanadensare, alltså får man välja precis det som känns bäst för dig, din familj och vänner! Under turen kommer vi stanna på vägen för att ta en välförtjänt fikapaus och samtidigt ha tid att njuta av djur och natur som vi ser i skärgården!

Event med Bastuflotte

På Dragsö finns det massvis av aktiviter som passar för ett företagsevent! Varför inte genomföra en trekamp med både vatten och landskamper som minigolf, biljardgolf och en SUP paddlings tävling! Avsluta eventet i antigen på Resturang Havsviken eller hyr Bastuflotten ett par timmar och njut av bastu, badtunna och charkbricka!

Event bokas via bokningsförfrågan via info@arkipelagkajak.se