Heldag på havet

Vår tur, En dag på havet innebär att vi anpassar oss efter ert önskemål och behov. Turen är lämplig för er som vill göra en dagsutflykt med familjen eller kompisgänget . Under dagen anpassar vi turen efter era erfarenheter och önskemål för att ni ska bli nöjda med dagen. Förslag på aktiviter som kan göras under en dag till havs är exempelvis lunch och fikapauser blandat med sol och bad på olika öar i skärgårdsmiljö!

Förslag…

Under en dag på havet hinner man med massvis. Under dagen kan vi bland annat paddla i en å eller varför inte paddla till någon av Karlskronas öar för fika, sol och bad.


Under sju timmar paddlar finns det möjlighet att paddla runt i skärgården. Målet med turen är rutten anpassas efter era önskemål och väder och vindar för en minnesvärd resa. Er guide följer med er under en heldag på havet för att visa vägarna fram mellan skärgårdsöarna.

I turen ingår det guide som håller en introduktion av säkerhet och paddelteknik på land. När man bokar medföljer all nödvändigt material som paddel, kajak, flytväst, kapell och en vattentät säck för extra kläder och värdesaker.


Turen har ett minimimun antal på två personer. För att få delta i turen måste samtliga personer kunna simma 200 meter. Guiden kommer alltid ha med all extra nödvändig säkerhetsutrustning. Därefter är alla dörrar öppna med massvis att lära sig!


För mer info och bokning

Maila till info@arkipelagkajak.se om ni vill boka er tur idag eller om ni har några andra funderingar!