Fisktorget, uthyrning

Det är otroligt enkelt att hyra en kajak från Fisktorget Obemmande Kajakstation och utforska centrala Karlskronas skärgård. Med vår bekväma och användarvänliga hyresprocess kan både nybörjare och erfarna paddlare njuta av den natursköna omgivningen och de spännande sevärdheterna.

Först och främst erbjuder vi en obemannad kajakstation vid Fisktorget i centrala Karlskrona. Du behöver inte boka i förväg utan kan enkelt komma dit och hyra en kajak på plats. Vid kajakstationen finns tydliga instruktioner och all utrustning du behöver för att ge dig ut på paddlings äventyr. Vid stationen erbjuder sex enkel-kajaker, två dubbel-kajaker och en 2,5 kajak som gör plats för ett mindre barn eller vän på fyra ben. Om ni är ett gäng på fler än 5 personer som vill boka en guidad tur kan vi erbjuda en offert på priser.

BOka kajaker/suP:AR här!

  1. Välj datum och vilka produkter ni vill boka.
  2. Tryck i antal timmar du önskar att boka dina produkter och se vad det totala priset blir. (Priset är beroende av antal timmar)
  3. När bokningen är genomförd får ni ett bekräftelse mail med instruktioner hur ni öppnar låsen med mobilen.
Booking Button

Address to kayak station: Fisktorget, 371 36 Karlskrona

Problem? Kontakta oss här!

Phone: +46 721-928 340
Email: info@arkipelagkajak.se

När du väl har hyrt din kajak kan du ge dig ut på Karlskronas skärgård, som är en av Sveriges mest fantastiska och unika platser att paddla i. Centrala skärgården är lättillgänglig och erbjuder en mängd olika platser och sevärdheter att utforskade kan paddla genom de pittoreska kanalerna och hamnarna i Karlskrona, där du kan beundra de vackra gamla byggnaderna och få en inblick i stadens rika marina historia. Karlskrona är faktiskt upptagen på UNESCO:s världsarvslista tack vare sin unika skärgård och marina arv.

Produktbeskrivning


Karlskrona Kajak ABs egendesignade havskajaker är tillverkade av glasfiber, vilket ger dem en optimal balans mellan hållbarhet och viktfördelning för havspaddling. Deras kajaker är utrustade med roder för att ge paddlaren ökad manövrerbarhet och stabilitet även i krävande förhållanden på öppet vatten. Med fokus på prestanda och komfort har Karlskrona Kajak AB skapat kajaker som passar både erfarna paddlare och nybörjare som vill utforska havet på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Vi erbjuder möjligheten att hyra tält för att utforska Karlskronas skärgård under flera dagar. Våra tält finns i olika storlekar för att passa olika behov och grupper. Dessutom är vi redo att hjälpa till med att planera rutter och att rekommendera bra platser att tälta på längs vägen. Med tält från Arkipelag Kajak kan du njuta av en förlängd och djupgående upplevelse av skärgårdens natursköna omgivningar, medan du får stöd och expertis för en smidig och minnesvärd paddlingsutflykt.