Produktuthyrning

Fisktorget, Karlskorna Centrum

Fisktorget är en utmärkt utgångsplats för kajak- och SUP-paddling eftersom det ligger vid vattnet i centrala Karlskrona. Härifrån kan du enkelt ta dig ut på vattnet och utforska Karlskronas vackra skärgård. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser i närheten och det är lätt att ta sig hit med kollektivtrafik. Fisktorget har också närhet till flera sevärdheter och restauranger, vilket gör det till en idealisk plats för en dagsutflykt.

I bokningsbekräftelsen får du en länk som du trycker på när du är på plats, vilket öppnar låsen. Sedan är det bara att ge sig iväg. När du är klar, rengör utrustningen, sätt tillbaka den och lås den, enkelt som det.

Uthyrningspriser

Stationen drivs ihop med vår samarbetspartner Karlskorna Kajak. På stationen kan man hyra Karlskrona Kajaks egna producerade glasfiber kajaker ”One” som är rymlig och lättpaddlad kajak både för nybörjare och erfarna paddlare. Kajaken erbjuder även K2or i olika former som är passade för exempelvis förälder och barn. Alla kajaker på stationen har ett roder som man styr med pedaler inifrån kajaken. Det går även att stuva ned mindre väskor och annan packing i vattentäta fack som är placerade i kajakernas för och akter.

Produkt Extra dagDagshyra 3-4 timmar1-2 timmar
En manna kajak (K1)
Två manna kajak (K2)
Öppen dubbelkajak (K2,5)
Stand-Up-Paddle board
Tipi-Tält 6-8 manna
Tipi-tält 10-12 manna
Aktuella priser för säsongen 2024

Enkel bokning

Att hyra en kajak från en obemannad kajak station är en enkel process som kräver minimal ansträngning. Här är några anledningar till varför det är så enkelt:

  • Enkel bokning: För att hyra en kajak från en av våra obemannade kajakstationer behöver du vanligtvis bara göra en bokning online. Detta är en enkel process som inte tar mycket tid och ger dig möjlighet att välja det datum och den tid som passar dig bäst.
  • Utrustning på plats: Kajak stationerna brukar ha all nödvändig utrustning på plats, såsom paddlar, flytvästar och kajaker. Du behöver inte ta med dig något annat än din egen personliga utrustning, såsom kläder och solskydd och ansvar.
  • Flexibilitet: Eftersom kajak stationen är obemannad har du en större flexibilitet när det gäller paddlings tider och var du vill paddla. Du kan själv välja din paddlings rutt och hur länge du vill vara ute på vattnet. Stationen är öppen alla dagar mellan 07:00 till 21:00.

I bokningsbekräftelsen får du en länk som du trycker på när du är på plats, vilket öppnar låsen. Sedan är det bara att ge sig iväg. När du är klar, rengör utrustningen, sätt tillbaka den och lås den, enkelt som det.

Bokningsystem samt låsbox på stationen är i samarbete med Rental Buddy.