Guidad tur och bastubad

Tillsammans med Verkö kajak kan man paddla i Karlskronas skärgård och sedan avsluta dagen med bastu, bad och matlagning!

Lilla bastupaketet

Vi paddlar i ungefär fyra timmar där vi guidar er genom skärgården. Turen avslutas med bastubad i Sjöstugan. Passar grupper upp till 5 personer. Under turen ingår det det fika men om ni önskar kan vi laga mat under paddlinsturen eller när vi återkommer till stugan!


Stora bastupaketet

Vi paddlar antigen en hel eller halvdag som avslutas med två timmars relax på Karlskrona bastuflotte. Sjunk ner i den 38 gradiga badtunnan eller varför inte svalka av sig med ett härligt dopp i havet! Önskar ni avsluta med en bit mat, så ordnar vi det.


Paketet går att anpassa för fler el färre personer.


Turens längd anpassas efter era önskemål och där destinationen bestäms innan avfärd. Om ni har några önskemål gällande såsom platser att bada eller fika anpassar vi rutten efter de.

I turen medföljer all nödvändigt material som paddel, kajak, flytväst, kapell och en vattentät säck för extra kläder och värdesaker. Innan avfärd kommer vi självklart anpassa oss efter era önskemål samt väder och vindar för en minnesvärd resa.