Företagspaddling

Samla ihop teamet och paddla tillsammans runt i skärgården. Är ert företag intresserat av en kick-off med en blandning av olika aktiviter i skärgårdsmiljö, på vatten och på land, då har ni kommit helt rätt. Vi skräddarsyr upplevelse och utmaning utifrån er ambition och önskemål. Varför inte komplettera paddlingen med gemensam matlagning på en skärgårdsö, någon extra utmaning eller avsluta dagen bubbelbad och bastu samt middag på Resturang Havsviken.


Heldag paddling

Paddla med gänget och bara fokusera på något annat än jobb. Under dagen kan vi stanna till på någon av karlskrona öar för bad och matlagning.


Paddling/konferens

Under fyra timmar umgås vi i gruppen samtidigt som vi lär oss grunderna inom paddling. Här finns det möjlighet för er när ni bokar att välja mellan olika kajaker som sit-ontop kajaker, kanadensare eller vanliga havskajaker.


Halvdag med paddling

Under fyra timmar umgås ni i gruppen samtidigt som vi lär ut grunderna inom paddling. Här finns det möjlighet för när ni bokar att välja mellan olika kajaker som sit-ontop kajaker, kanadensare eller vanliga havskajaker.


Förkunskaper…

Turen har ett minimimun antal på fem personer. För att få delta i turen måste samtliga personer kunna simma. Guiden kommer alltid ha med all extra nödvändig säkerhetsutrustning. Därefter är alla dörrar öppna med massvis att lära sig om världsarvet Karlskrona och olika paddeltekniker!


Om ditt jobb/företag är intresserade av teambuilding och njuta av skärgården kan ni fylla i formuläret nedan. Skriv vilket företag ni kommer ifrån och ungefär hur många deltagare ni räknar med! Vi skräddarsyr efter era önskemål. Om ni har några övriga frågor går det bra att skicka i samma formulär.